Baby be with me so happily

Idag har jag varit sjuk i en hel vecka. Damn you cold! Så arg, jag är aldrig sjuk länge. Jag har ont i mina magmuskler från att jag hostade så mycket igår natt haha. Herregud. Dricker ingefära varje dag.
 
Julkänslan känns mer iår fast jag inte kommer fira jul hemma. Det kanske är därför jag längtar till den 1:a advent och tvingar familjen att skaffa en julgran fast de inte vill iår haha. Who is the boss of this family?! I AM! Latisar, vad hade de gjort utan mig.. Det kommer bli en mysig advent och jag har längtat så mycket efter glögg. Det gör jag varje år.
 
 
Denna ska jag leta upp när jag är i London. Vill ha såklart, men att vilja ha och att köpa är en annan sak. Men man kan ju alltid titta och känna innan man beslutar sig ;) Oxford street here I come!
 
Och välkommen till google + Julia!

Here we go again

Igår var det 1Dday i över 7 timmar. Skriver inte mera om det haha. Det räcker så, ni vet nog.
 
Har nu varit sjuk i några dagar och kommer nog vara sjuk i några till. Efter en vecka på praktiken blev jag sjuk, jag trodde att jag skulle klara mig längre. Känns som att vi kom in i en "sjukperiod" då det är fler i min klass som blev sjuka samtidigt.
Krya på dig Christina. Tack så mycket, det värmde mitt lilla hjärta (attentionseeker). Jag får vara det idag :'(
 
Skaffade Google + igår, vilket tog tid haha. Kan inte bemästra det ännu, men det kommer nog en dag. Så nu är det bara jag och Cajsa där som jag känner än så länge. Komsi komsi alla andra!
 

RSS 2.0