The evil eye

Har nyss kommit hem efter att ätit frukost på cafe Vildrosen.. Det var mysigt, fast det var jobbigt att stiga upp på morgonen på sin lediga dag haha! Som Cajsa sa: Vi är i stan innan alla affärer ens har öppet. Sant. 
 
Jag fyndade lite på secondhand vilket jag aldrig gjort förr, så det känns bra. Vi ska ses imorgon också innan hon flyger iväg till Spanien igen. 

LENNON

Har tittat på Land Girls nästan hela dagen coh målat mammas naglar i orange färg, till min besvikelse blev den lite rödare än vad jag trodde den skulle vara. Jag vet inte varför jag tittar på Land Girls, tycker förvånatsvärt mycket om det. Handlar om livet på landet under andra världskriget i England. Jag vill inte skriva mera om det för jag tycker att det har varit mycket landet nu på sista tiden. Har bott här ute för länge misstänker jag. I'm turning into one of them! 
 
Jag har verkligen blivit ett youtube freak! Jag klickar på videor och videor hela tiden tills jag inte vet vart jag är haha. Åh, sånt händer när man sover för länge på dagen så på kvällen är man inte trött längre. Men jag lyckades få upp detta inlägg innan dagen tog slut :)
 
 
                      
 Gillar mina nya solglasögon jag köpte för någon vecka sedan. Serious face. Det skrämmer mig lite
 
 

 

Nummer 371

Alla på facebook och instagram skriver och lägger ut bilder på att de är ute och festar. Kände att jag med var tvungen att göra något denna kväll, så sprang ut med min kamera. Hoppades på att se att en ko skulle föda (igen true bonde style) men det hände inget. Kanske kommer senare.
För några dagar sedan såg  jag en kalv när den precis hade fötts och ställde sig upp för första gången och gick, nu vet jag hur det känns för mammor att se sitt barn gå för första gången haha. 
 
Jag skäms lite att det blev ett rikigt bonde inlägg, jag är inte ens i närheten av detta bondeliv.. Det är inte ens våra kor haha. 
Gillar att mitt nagellack matchar vårt hus haha! 

Fast and Furious 6

Denna filmen levde upp till alla mina förväntningar helt klart! I början av filmen hade jag gåshud och den stannade nästan under hela filmen. Kanske var det känslan eller motorljuden som gjorde att man inte kunde slappna av under filmen jag vet inte, men är så glad att den var så bra som jag trodde den skulle vara! 
 
Fast and Furious känslan var med och den hade massa action. Lite överdriven acion i en scen men i heltheten var det som det skulle! Och humorn! Åh, jag är verkligen nöjd alltså! 
  

But if you wanna leave, take good care

Nu kan jag få skriva detta inlägg utan att behöva oroa mig för att min dator kommer att dö. Hela mitt liv finns på denna datorn ( eller inte). ALLTSÅ! råkade nyss stänga ner min webbläsare och alla min flikar som inte gick att återskapa migen. Nu minns jag inte vilka filkar det var haha. Det betyder att det inte var så viktigt, som min far brukar säga.
 
Det är Sverigepremär på Fast and Furious 6 ikväll och jag och min syster bokade nyss biobiljetter haha. Varför ska man vänta när man inte behöver det? Tänkte inte se den idag, men som sagt: Varför inte? Det kommer bli så bra! :D Och jag får köra i mammas bil ikväll YES! YES! YES! (så töntigt att det nästan blir sorligt att jag gillar att köra denna bilen så mycket..)
 
Försök lista ut min rubrik, I dare you
 
Här får ni en bild på mina fotografiska skillz

Stripes

Hej Måndag! 
Träffade Cajsa i helgen och fick höra massa Menorca berättelser medan vi åt på mcDonalds. Det har blivit en tradition att vi äter på Max varje gång vi ses, men denna gången bestämde vi oss för att slå på stort och ändra våra varnor. Fick såklart fel mat igen så nu är det sista gången jag äter på mcdonalds. Blir bara besviken varenda gång. Önskar vi hade Burger King. 
 
Det åskar nu! Sist slog det ut Internet och telefonen så det är bäst jag avslutar detta inlägg nu! Jag vågar inte skriva mer! :(
Helgens äventyr
 

I will love you forever


Free cookies

Alltså detta vädret är perfekt! Sånt här gillar vi.
Var i skolan på morgonen och lyssnade på föreläsning ( inte hela haha, tog en tidigare buss hem) och sedan på någon byggmässa ( true bonde style) där man fick gratis kakor. 
 
Har nyss haft en glasspaus (två) och nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. (Vad många parenteser det blev, nu blev det en till). Ska inte göra flera. 
 
:(): Detta kan vara en tom parentes, men det är två smilysar som pussas!
Jag var jättebra i början...                                                           Sen blev jag trött och så hände detta...
Och sen såg jag ut som en femåring

Blood Diamond

Igår såg jag en riktigt bra film som jag verkligen rekomenderar! Blood Diamond (2006) heter den och är spännande och samtidigt väldigt hemsk då den är baserad på den verkliga historian bakom dimanterna från Afrika. En sevärd film och stark film. Lite seg på sina ställen men fortafarande värd att se!
 
Jag åt även årets första twister igår vilket jag inviger våren med varje år. När jag fått min twister vet jag att det är vår haha. 
 
 

The first four words describes you

Åh Fredag hur jag saknar dig varje vecka. Vecka ut och vecka in alltid samma längtan! Denna fredagen kommer vara lugn och slö. Ska agera chaufför ikväll och lämna in böcker på biblioteket. Japp. Living the dream, Yolo du vet.  
 
Hittade denna på min vän Julias blogg imorse (http://aroseamongthorns.blogg.se).
Jag har sett dessa innan och brukar göra dem haha! Rätt ofta, jag vet inte varför. Tycker de är roliga kanske, man får alltid olika svar och ibland samma. 
 
 
Passionate
Lovely
Mental
Sweet
 

Happy international Harry Potter day!

Började morgonen med en begreppstenta (det värsta sättet att börja en morgon på). 
 
Warm Bodies var precis som jag ville att den skulle vara! Rolig, söt och lite äcklig. Det satt massa små tjejer bakom oss som pratade hela tiden! Hela tiden" Åh han är så söt!" "TITTA HANS ÖGON" " ÅH jag gillar han" "Jag gillar också han nu" "Vilken buss ska vi ta hem" och blaa blaa blaa!
Skit irriterande, fick hyscha på dem till sist när de började prata om sms från någon kille. 
 
Jag har bloggat sedan 2008 på denna bloggen, Sad but true så alla bilder jag någosin lagt upp finns kvar i mitt arkiv. Bläddrade igenom lite och hittade tre Harry Potter bilder jag lagt upp från min tid som bloggare -host-. Så jag har varit ihop med Neville, varit en dödsätare och hängt med folk från alla elevhemmen samt Harry Potter himself! 
Jag har varit med om rätt mycket i mitt liv ändå, men inte träffat Ronald (Yet! Väntar fortfarande på den dagen).
Och Julia jag är lite avundsjuk på att du fyller år idag! 
 
Yeah, här hänger vi! 

RSS 2.0