Some kind of loving

Hej på alla glada!
Igår åt jag thai mat och tog nummer 10 som vanligt. ÄSLKAR NUMMER 10! Drack cocosmjök till det för första gången, tar alltid mangojuice annars. Lika bra att variera lite när jag alltid tar nummer 10.
 
Idag var jag på planeringsmöte hela dagen och fick smörgåstårta som var sjukt gott! (thai maten var godare, don't you worry child). Nog om mat, fast kan även skriva att idag fick jag goansasuages som mamma tagit med från indien. Ser kan inte så gott ut men det är det!!
 
Imorgon väntar en dag med lek och jag är verkligen glad över min praktikplats, perfekta stället! Så nöjd!! Skrev även ett brev till min fina brevvän om hur glad jag var haha! Ska bli kul och jag vet redan vad jag tänkte lära barnen att rita. En slags 3D effekt av handen, jätte enkelt som jag tror att de kommer tycka är roligt. Jag gjorde en själv idag när jag kom hem och hade ingen svart tuschpenna så jag använde mig av en whiteboardpenna. Så otroligt dumt av mig för jag började att må illa av lukten. Jag var tvungen att lämna mitt rum och gå ner och dricka vatten. När jag satte mig vid datorn igen och tittade ner på teckningen igen mådde jag dåligt igen så jag fick ta ut teckningen och ta en liten vatten paus till. Note to myself: Whiteboardpennor ska inte användas på papper (!!!).
 
Jag är färdig med City of bones och den var så bra! En bra bok som passar mig och jag vill läsa resten, men jag vill att denna serien ska hålla längre än till sommaren ( knappt det som jag håller på) och har bestämt mig för att läsa varanan bok. En mortal intruments och en annan. Så nu läser jag en bok som jag har haft i hyllan länge, Rosemary's baby. Pappa berättade att han hade sett filmen på bio när den kom ut i slutet av 60-talet och han tyckte den var läskig. Jag har inte googlat på filmen för jag vill inte ha några ideér om hur boken är. Spännande, har redan läst en bit nu och den verkar bra. 
 
 
Wink at the camera little miss Gräddnos

You're turning heads

Alltså man glömmer bort hur gott Paradise choklad är ibland. Jag önskar att hela lådan var min men det är ju inte alltid så. Man måste ju dela med sig.. 
 
Men det var inte det jag tänkte skriva om. En annan dag kanske, när jag får en hel låda för mig själv. Jag tänkte skriva om något viktigt denna här gången. Något som sitter djupt i hjärtat. Något vackert och smakfyllt. Något som jag tänker på väldigt ofta och länge ( förrutom choklad) Något som uppkommer i mina innersta drömmar när jag minst anar det.Något fantastiskt och sorligt men samtidigt otroligt. Tjocka strumpor. Alltså det är sjukt vad de håller värmen ute i kylan! Som idag, jag frös inte! Inte i mina fejk Dr martens liknade skor INTE något alls! Tänk att någon har kommit på tjocka strumpor, "hm ja det låter som en bra idé". Tänk alla dessa frysna fötters liv som blivit räddade! TÄNK! Otroligt. 
 
En annan bra sak är youtube, men det tar vi kanske en annan gång.

Such a young age

Skrev upp tiderna för när jag ska upp under min VFU, 23 dagar ska jag upp tidigt, jag som är van att sova länge nu. Rätt skönt att leva normalt, såhär har det inte varit sedan förra året när jag var au pair och fick gå upp tidigt varje dag. Studentlivet har gjort mig lat, sover för mycket. 
 
Jag har tränat att rita delfiner hela dagen. Tjocka och smala, svårt att rita delfiner "normala", som barnen säger. Jag tycker att de var söta ändå. Ett barn sa att det finns svart i regnbågar, så jag anar att han läser min blogg. He's done his homework on the new teacher. Good lad.
 
Ja, det här inlägget var mest för att visa mina fina kalender. Hur mycket älskar jag inte denna? Finaste kalendern jag någonsin haft, den förtjänar ett inlägg! Finare än slytherinhalsduken. Ja det var en pik till dig. You know who you are.

A magic far beyond all we do here

Jag sov bara ett par timmar inatt. Den där Jace alltså, svårt att lägga ner boken. Kanske ska ta en paus
(neever!)
 
Idag har jag köpt lek i snö kläder. Behövs nu när VFU:n börjar och jag har inte köpt lek i snö kläder på många år. Pappa försökte få mig till att köpa rosa/lila byxor men jag ville ha svart. Lika svart som min själ tyckte jag. Det blev svart. Tänk att jag får bestämma själv när jag är 21 år gammal. Jag ville ha en fin jacka som inte var svart så jag hittade en turkos (samma färg som mina pyjamas överdel haha). Så nu är jag färggrann. Som en regnbåge, med svart i. Det svarta ser man bara om man blundar (ursäka min dåliga humor idag, övertrött pga Jace. Den där Jace förstör mitt liv. Önskar att han fanns på riktigt). 
 
Nu ska jag titta på det nya avsnittet av Once upon a time och kanske lär jag mig något nytt magiskt. Nu när Merlin inte kan lära mig mera. D':
 
 

The mortal instruments

Haha ja såhär bra gick det med att börja blogga igen, känner mig ganska dålig just nu.
Imorgon börjar min VFU så det betyder inga mera skolböcker att tvinga sig igenom. Det betyder att nu kan jag läsa vad jag vill och det ska bli så skönt att inte få skuldkänslor för att man inte läser en skolbok. SÅ SKÖNT!
 
Jag har redan börjat på city of bones och fast det är på engelska så går det så fort att läsa så nu har jag sagt åt mig att bara läsa ett kapitel om dagen. Jag måste annars läser jag ut alla böcker. Jag har blivit kär i Jace. Aldrig varit kär i en karaktär på riktigt. Förstod inte Edward hysterin men Jace är mycket colare än en vampyr. Han är så häftig och charmig och jag vill ha honom haha. 
 
När jag ändå satt på golvet och fotade tyckte jag att jag skulle ta kort på mina rosa pyjamas byxor.
 

Hamburgare, tacos och pizza.

Hallå!
Tänkte börja blogga igen efter lite tjaterier från nära och kära. Kära Aanakinskywalker sa att det är en bra start att börja det nya året på och jag håller med henne. Hon är rätt smart ibland den där Aanakin.
 
Headern har jag inte tagit mig tid åt att fixa, utan gör den en dag när jag vet hur jag vill ha den. Kan vara imorgon, nästa månad eller år. Förrhoppningstvist iår någon tråkig dag. 
 
Idag har jag ätit hamburgare, tacos och pizza. Nu äter jag godis. Bra förebild jag är, men det har varit en lång och händelsefylld dag. Började vid tio när jag mötte upp Aanakin för fika på Ljungbys hängställe för att byta lite julklappar. Sedan gå i affärer tills vi blev hungriga och stack till Max. Alla som varit i Ljungby vet att gå på stan går väldigt fort. Sedan begav oss vidare hem till Aanakin och såg fina nyårsbilder och filmer. Skrattade lite åt vad fula man kan bli på bild. Lite tacos där och annat innan vi beställde pizza som jag skulle ha med mig hem till la familia, då mamma fortfarande njuter av solen på andra sidan jordklotet. Cruisade runt i staden och fotade medans vi väntade på pizzan. Imorgon får jag ha en nyttig dag. 
 
           
           
Ja, imorgon ska jag klippa luggen

RSS 2.0