Don't make eye contact with the beast

Oi! (Så säger man Hej på portugisiska).
Vilket jag också fått berättat ligger i släkten. Vi har visst lite sånt i blodet på mammas sida.
Idag kom katten in med något mystiskt. Efter lite googlande har vi fortfarande inte kommit på vad det var för djur. Vi kommer nog aldrig att veta.
 
Just nu tittar jag på The count of Monte Cristo, en av mina absoluta favorit filmer. Lika bra varenda gång.
Så här fin var jag idag. Matchade lite.

The Rickshaw Run

Sitter och läser om The Rickshaw run och tänker på hur mycket jag skulle vilja göra detta. Sen kom jag på att det finns så mycket jag vill göra och blir arg på mig själv för att jag inte gör dem. Jag antar att det får vänta tills utbildningen är slut. Efter sommaren är det bara 1 1/2 år kvar. Woho! Då är världen min! Om jag inte blir gammal och trött...(Är ju fortfarande 16 eller hur Julia?)
 
 
 

A 3,500km pan-Indian adventure in a 7 horsepower glorified lawnmower. The Rickshaw Run is easily the least sensible thing to do with two weeks.

At each end of the Run is a party of earth shattering proportions but what is between them is all down to you. And luck - good or bad.

No set route, no back-up, no way of knowing if you're going to make it. The only certainty is that you will get lost, you will get stuck and you will break down.  

It's just you and your mates in a wholly unsuitable vehicle traversing the subcontinent enduring whatever shit the road throws at you.

 


Danny is this the end?

 
Ja sitter och tittar på Grease därav rubriken. Grease is the word. Visste inte ens vad Grease betydde i många år och förstod inte heller när mamma och pappa försökte förklara det. Sen var man lite kär i Danny och Kenickie också. Haha åh nu kom jag på att jag var med ett gäng och vi kallade oss för Pink Ladies.Vi hade möten och jag gjorde små rosa pins liknade saker.  Undrar om någon av mina pink ladies vänner ens minns detta.
 
Idag har Captain America 2 premiär och jag har ingen som vill offra sig att se den med mig. Dumma syster som bestämde sig för att flytta härifrån. Gav igen genom att ta hennes rum haha.

Grattis på födelsedagen pappa

Idag fyller pappa år och vi planerar en födelsedagspresent i sommar. Om vi lyckas övertala honom vilket vi förhoppningsvis kommer. Det var lite hans idé ändå så nu får han inte backa ur. Grattis på födelsedagen pappa! Så gammal nu.
 
 
 I dag er det ”far”s fødselssdag
Hurra, hurra, hurra!
Han sikkert sig en gave får
som han har ønsket sig i år
med dejlig chokolade og kager til.
 

Real life

Tjena mors!
Idag gjorde jag allt för att undivka att skriva skolarbete. Inspirationen fanns inte där och den finns fortfarande inte. Hoppas att den dyker upp imorgon för jag vill bli klar och fri. Åkte motorcykel för första gången iår och körde ifrån pappa hela tiden haha. Jag måste lära mig att köra ordentligt.
 
En gång hade jag en mobil och en plånbok med hela mitt liv i. Det har jag inte längre för någon bestämmde sig för att gå igenom min väska och ta allt ifrån mig. Tack så mycket. Tack för att jag nu måste skaffa nytt och lägga ner tid på att återställa allt. Återställa det som går, vilket inte är allt. Merci.
 
Hoppas mitt nya kontantkort kommer denna veckan så jag kan börja känna mig normal igen haha. Gud så beroende man är egentligen av sånt. Nu måste jag jaga allas telefonnummer och blocka alla telefonförsäljare som ringer. Det positiva är att jag inte kan ha ett alarm vilket gör att jag sover tills jag vaknar :) Tur att jag inte har skola denna veckan.
 
Kvaliteten på webcam bilder är verkligen top class.

RSS 2.0