It makes sense

Idag kom mina skolböcker som jag har beställt. Vi började en ny kurs i tisdags så idag har jag läst hela dagen. Ska läsa hela kvällen också haha. Åh detta universitetsliv innebär så mycket läsande. Imorgon väntas en lång dag med massor av aktiviteter, hoppas jag hinner med allt. Det gör jag, börjar bli en superwoman nu. Fast catwoman hade passat mig bättre. Fast hon har inga superkrafter, fast nej nu har jag en inre diskussion med mig själv. Fast jag skriver ut allt, så det är väl ingen inre diskussion eller?
 
Nu vet jag varför vårt hus ser ut som det gör.
 

Project X

Idag kom vi på nya äventyr och idag blev jag flera hundra kronor fattigare. Livet är hårt ibland och man lär sig något nytt varje dag. Hemska dag haha. Blä!
 
Igår såg jag The Brit Awards och pratade mest med mig själv haha. Kommenterar sånt hela tiden, kan inte låta bli. Jag ser fram emot Projekt X och hoppas att det kan bli något bra. Projekt X är hemligt och hemligheter är bra att ha. Fast så speciellt är det inte haha! Men vi låtsas idag för jag behöver det. åh.
 

Hey Brother

Gillar Avicii och gillar att man hör hans låtar på radion. Imorse när jag tuffade iväg i pluttbilen och filosoferade för mig själv spelades "Hey Brother". Sjöng med och tackade gudarna för att ingen kunde höra mig. Efter en sväng i skolan och storstaden tuffade jag hem igen. Kom till samma skogssväg som jag körde igenom imorse och vad fick jag inte höra då? "Hey Brother". Hur mycket jag än älskar denna personen kunde jag inte låta bli att tänka hur uttjatat han faktiskt är. Men det gör inget för han är så bra att det är okej och det får mig att tänka på sommaren.
 
Titta så söt han är den tönten, önskar att han ville sova i min stora säng med mig. Det är så kallt att sova själv.

Teen Wolf

Sträck (streck eller sträck?) tittar på Teen Wolf, jag tyckte inte att det var så bra första gången jag såg den, men efter jag såg the Internship blev jag lite kär i Dylan så jag började titta på det igen. Varje dag när jag har tid tittar jag på det men var inte rädd, jag låter det inte ta över mina andra serie vänner. Så bra är det inte.
 
Han påminner om en annan liten skådis crush jag hade ett par år sedan. Som jag har träffat och kramat. Vi är vänner på facebook också. Denna är sötare, men den andra är britisk.
 
  Fast Dylan är sötare.

Canon min vän, saknar dig

Jag och Aanakin hade en diskussion där vi reflekterade över detta året. Det känns inte som ett nytt år då det redan har hänt så mycket och det stora punkten som låg i centrum för diskussionen var att vi inte tar några bilder längre. Nu när vi har mobilkameror så har våra systemkameror försvunnit ur bilden, vilket vi planerar att ta tillbaka. Förr i tiden när man var på fest var det alltid någon/några som hade sin systemkamera med sig (gick media så det blev oftast så) . När vi fikade var kameran där. När vi gick på promenad var kameran där. När man var i en ny stad var kameran där. Nu finns det ingen dokumentation om livet och inget man kan titta tillbaka på och minnas. Skärpning.
Se till och med så lat att jag inte tog en riktig bild utan googlade fram bilden. Sån lathet fanns inte på yngre dar. Denna chokladen är god. Det var det jag ville säga.

The wet phone

Helgen går så fort nu för tiden. Tänk om vardagar var helger och helger var vardagar. Perfekt. Så skulle det vara.
Hade en trevlig helg som vanligt och blir positivt överaskad av denna lilla staden. Den kan lite ändå om man vill.
 
Hade en liten olycka med mobilen igår. Mobil, toalett och allt det där. Skit med men det verkar ha klarat sig ändå. Imponerade, kanske för att tricket med risen fungerade.
 
Jamie är fin i Burberrys 2014 campaign.
 

The cold never bothered me anyway

Idag bestämde jag mig för att inspireras av Elsa från Frozen och ha en fläta i håret som hon har. Önskade jag hade mer hår och att den var lika fin som imorse när jag gjorde den klockan 6. Nu har den fallit ner och är inte alls lika fin. Önskade att jag tog en bild i morse. Vad jag önskar mycket idag.
 
Önskar att dagarna var ljusare då det bästa jag vet är att vakna upp i solsken, vilket inte händer just nu. Mörkret och kylan har sin charm på sitt sätt, men man tröttnar fort då det är så dystert haha!
 

RSS 2.0