Heart attack

Sitter här och försöker skriva min inlämmning och det går så segt. Så här segt har det aldrig gått innan. Jag har bestämmt mig för att bli klar imorgon och det ska jag bli. Annars ger jag mig själv utegångsförbud. Man skulle ha en liten mini Christina som sitter och skriker i örat varje gång jag gör något jag inte ska. Typ facebook. 
 
 
"Plugga nu"
 

Starry nights

Tänkte precis skriva att nu är helgen slut, när jag kom på att det är måndag idag. Denna helgen gick så fort, nästan för fort. Men den var kul, som den ska vara. Lite thai- mat, lite presenter, lite hicka haha. Okej mycket hicka från Cajsas sida. Det roligaste jag varit med om haha.
 
Imorgon väntas muntlig examination vilket vi aldrig har gjort innan. Så har ingen uppfattning alls om detta. Får se hur det går. Hoppas det går bra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bertie Bott's Every Flavour Beans

Alltså fy, sitter och äter dessa Harry Potter bönor som jag köpte i London när jag lekte runt i Hogwarts (Jag och Ronald har lika stora händer, ni förstår inte vilka lycka när jag såg detta)

Gräs är så äckligt och fick spotta ut mask-bönan. Jord- smaken är också rätt äcklig.Just äter jag bara de goda haha. Ska prova på Korv-smaken nu. Dör! fick jord igen eller så är det korven som är äcklig. Nu vet jag varför man fick flest goda haha. Fy.
 
Spya- smaken var lite av en let down då jag hade stora förväntningar om den haha (tönt).
Rekommenderar dessa dock för den som ville leka Harry Potter.
 
 

London I was in you

Det var skönt att ha ett avbrott i pluggandet och springa runt på Londons gator istället för att sitta och arbeta med skol relaterande saker. Blev påmind om att jag bloggar en gång i månaden vilket jag inte själv tänkt på, så iår ska jag bättra mig!

Nyår var ingen höjdare, vi blev nästan ihjälklämda och hamnade mitt i ett bråk så vi fick fly för vi fick massa slag i huvudet. Så synd. Missade det vi kom för att se på. Sedan skulle vi vidare men vi kom aldrig fram till klubben. Också synd.

Men som vanligt hade vi kul på kvällarna och jag saknar redan det. Har kanske börjat att planera nästa resa haha ;)

Så här trött och liten ser man ut efter man har flygit.
 

RSS 2.0