Nöff nöff

Tänk vilket skillnad vädret är från i helgen! Jag känner att det är mycket djurbilder i el bloggio, men de följer alltid med på fotorunderna vare sig man vill det eller inte.
 
Idag gick jag all-in när det kommer till snön, byggde en snögubbe och kröp på alla fyra och hade massa barn efter mig haha! Den blev söt, ser ut som en gris i ansiktet. 
 
 
 
 
 
 
 

These moments are not stories

I smiled and I cried. Bra film, jag rekommenderar den. Många känslor. Tyckte om Patrick. Han påmminer mig om någon som kallas för Nathan haha.
 
Igår köpte pappa godis men han köpte massa äckligt så jag och min syster bestämmde oss för att köpa eget godis. Så vi spontankörde iväg och på vägen hem missade jag en avfart så jag fick ta motorvägen hem. Det är lika långt, men jag lovade mamma att jag skulle köra försiktigt och lagligt för jag körde hennes bil. Hennes bil som jag inte kan låta bli att trycka på gasen lite för mycket. Tänkte om jag inte tog motorvägen skulle jag inte lockas till att trycka ner gasen, men jag lyckas tämja mig ändå :)
 
Jag hinner inte blogga mer för jag håller på att leka en lek med min vänner. En i London och den andra i Stockholm. Vad hade vi gjort utan facebook haha! Det är en lite pinsam lek, men vi är pinsamma :) Vi skriver lappar och viker haha.
 
 

Many rivers to cross

Det är så skönt med helg. Lördag är den bästa dagen efter fredag! Så chill. Tänkte chilla vidare med godis och kanske en film. Vädret är så fint idag  och det är skönt att det förtfarande är ljust vid denna tiden och inte grått och trist. Känns som att våren är på väg, fast det är den nog inte.
Ciao Ciao!
 
 

RSS 2.0