Warm Bodies

Nu är båda tenta uppgifterna inskickade och man kan äntligen slappna av lite nu när det är Valborg. Jag har inte firat Valborg på de senaste två åren då jag inte varit hemma och jag minns inte vad jag gjorde för tre år sedan. Jag gissar på att det med Valborg aldrig varit min grej. Tänkte fira det på ett annat vis istället.
 
Det blir bio ikväll i växjö med min syster istället. Denna filmen har jag velat se ända sedan jag såg trailern för första gången! Nicholas Hoult är med och det är alltid kul att se en gammal Skins medlem i action. Jag gillar Dave Franco med för han är så jobbig så det ska bli så kul att se filmen! 
 

Hemtenta!

Hade min första hemtenta idag! Gick upp klockan 9 för att börja skriva och så står det att man får använda sig utav max 500ord på den första uppgiften! 500 ORD! Jag ville gråta efter jag hade kommit upp på 300 ord och insåg att jag var tvungen att ta bort hälften för jag skulle aldrig kunna få ner allt jag ville i 500 ord. Det var så jobbigt att skriva om en hel kurs om barns språkutveckling under 500 ord. Jag är färdig men jag är absolut inte nöjd och om jag får underkänt måste jag göra omtenta senare vilket jag inte vill :'(
 
Nu vill jag bara ha sommar! Pratade sommarplaner med mitt tea gäng igår där vi pratade om musikaler och huvudstäder, nej det är inte London, inte denna gången ;)
Tänk vad fort ett år går
 

Over again

Lilla stackars bloggen. Nu hände det igen, jag orkade inte med dig. Som ett barn tappade jag intresset för leksaken och slängde bort den så fort jag kunde. Så kände du dig bloggen, som en bortkastad leksak. Men nu hittade jag tillbaka till dig igen, nu får du förfylla din plats i livet.
 
Efter mitt fina tillägnan till kisstina bloggen tänke jag nu med dessa fina ord börja blogga igen. Tiden har varit lång och som jag brukade fråga min dagbok när jag inte hade skrivit på många dagar: "Kära dagbok, förlåt för jag har inte skrivit i din på länge, kan du förlåta mig?" 
 
Idag har jag shoppat i växjö stad efter skolan, blev lite klänningar och så, kände sommarkänslan och slog på stort. Inte så stort, blev tre klänningar.
 

RSS 2.0